dodano 05-07-2016
Dokumentacja w załącznikach
- Zaproszenie do składania ofert [.pdf, 179.59 kB] (dodano 05-07-2016)
- Zadanie nr 1 - Artykuły spożywcze suche, przyprawowe, przetwory owocowo-warzywne i konserwy [.pdf, 256.49 kB] (dodano 05-07-2016)
- Zadanie nr 2 - Nabiał [.pdf, 155.93 kB] (dodano 05-07-2016)
- Zadanie nr 3 - Pieczywo [.pdf, 147.58 kB] (dodano 05-07-2016)
- Zadanie nr 4 - Warzywa i owoce [.pdf, 180.01 kB] (dodano 05-07-2016)
- Zadanie nr 5 - Mrożonki i ryby wędzone [.pdf, 149.01 kB] (dodano 05-07-2016)
- Zadanie nr 6 - Mięsa różne i produkty mięsno-wędliniarskie [.pdf, 155.45 kB] (dodano 05-07-2016)
- Zadanie nr 7 - Mięso drobiowe I produkty drobiowe [.pdf, 141.57 kB] (dodano 05-07-2016)
- Formularz ofertowy [.pdf, 151.26 kB] (dodano 05-07-2016)
- Projekt umowy [.pdf, 169.65 kB] (dodano 05-07-2016)
dodano 20-07-2016
Zawiadomienie o wyborze najkorzytniejszej oferty
- Wybór oferty [.pdf, 228.59 kB] (dodano 20-07-2016)