dodano 05-07-2016
Dokumentacja w załącznikach
- Zaproszenie do składania ofert (dodano 05-07-2016)
- Zadanie nr 1 - Artykuły spożywcze suche, przyprawowe, przetwory owocowo-warzywne i konserwy (dodano 05-07-2016)
- Zadanie nr 2 - Nabiał (dodano 05-07-2016)
- Zadanie nr 3 - Pieczywo (dodano 05-07-2016)
- Zadanie nr 4 - Warzywa i owoce (dodano 05-07-2016)
- Zadanie nr 5 - Mrożonki i ryby wędzone (dodano 05-07-2016)
- Zadanie nr 6 - Mięsa różne i produkty mięsno-wędliniarskie (dodano 05-07-2016)
- Zadanie nr 7 - Mięso drobiowe I produkty drobiowe (dodano 05-07-2016)
- Formularz ofertowy (dodano 05-07-2016)
- Projekt umowy (dodano 05-07-2016)
dodano 20-07-2016
Zawiadomienie o wyborze najkorzytniejszej oferty
- Wybór oferty (dodano 20-07-2016)